Buurtcafé in de Schelp

uitje n Op 25 januari start er in de Schelp een buurtcafé voor mensen die eens een avondje gezellig uit willen en andere mensen willen ontmoeten. Er wordt muziek gedraaid uit de jaren '60, '70 en '80 om naar te luiseten of voor mensen die dat willen lekker op te dansen. Iedere laatste vrijdagavond van de maand van half acht tot half elf gaan we onder het genot van een drankje en een hapje terug in de tijd.

Even wegdromen bij muziek van Elvis, Golden Earring of Fats Domino. Een gezellige avond waarop je zelf bepaalt wat je doet. Wil je dansen dan kan dat, maar zie je het dansen niet zo zitten, schuif dan gezellig aan bij een tafeltje en maak een praatje en drink een drankje. Kortom: gewoon lekker ongedwongen genieten. Iedereen is van harte welkom om langs te komen, u betaalt een kleine bijdrage van 50 cent om de hapjes voor de avond te bekostigen.

Deze activiteit is een initiatief van een aantal buurtbewoners en vrijwilligers, met als doel mensen met elkaar in contact te brengen en de onderlinge band binnen de wijk te versterken. Deze activiteit wordt ondersteund door het team wijkwerk van Welzijnskwartier.

Het team wijkwerk ondersteunt wijk- en buurtinitiatieven. Heeft u zelf een idee voor een activiteit in uw wijk of in het buurtcentrum de Schelp, neem dan eens contact met ons op door een mailtje te sturen naar wijkwerk@welzijnskwartier.nl of te bellen naar tel. 8894461.