Welkomstdienst ds. Padmos

rank n Tijdens de dienst van 27 januari gaat ds. Iman Padmos van de Gemeente Kaag voorgaan. Deze dienst zal tevens zijn welkomstdienst zijn.

Hij heeft per 1 januari het stokje overgenomen van ds. Liesbeth Oort die met emeritaat is gegaan. Dat gebeurde bijna letterlijk door het doorgeven van een takje van een druivenrank door Liesbeth Oort aan Iman Padmos tijdens een feestelijke afscheidsdienst op 13 januari.
De Gemeente De Rank heet hem hartelijk welkom in het "Katwijkse" en hoopt dat hij hier met plezier en enthousiasme zijn werkzaamheden zal kunnen verrichten. Overigens blijft hij ook aan de gemeente Kaag verbonden.
Deze dienst begint om 10.00 uur in de aula van het Andreas College, locatie Pieter Groen aan de Helmbergweg. Belangstellenden zijn welkom.


Bingo bij DVS

bingo n Op vrijdagavond 25 januari houdt Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) weer een bingo in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51. Speel mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen zoals cadeau- en dinerbonnen en win de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.