Kunstschilder Daniël Tavenier zoekt Jeroen. | Foto: pr
Kunstschilder Daniël Tavenier zoekt Jeroen. | Foto: pr Foto: pr

Meet & greet met Daniël Tavenier

workshop n Op zaterdag 26 januari houdt de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit van 10.00 tot 12.00 uur voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Exposant Daniël Tavenier neemt nu ook de kinderen mee op reis. Geïnspireerd door het idee van zijn eigen reisboek vol tekeningen en handgeschreven teksten, gaan nu de kinderen een miniboekje maken met een reistekening en kleine reisbeschrijving van de mooiste plek waar ze ooit zijn geweest. We gebruiken prachtige materialen en iedereen gaat met iets bijzonders naar huis.

Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50. Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Jeannette de la Parra via educatiekatwijksmuseum@gmail.com

De volgende jeugdactiviteit is op 16 februari met de Workshop 'Droomhuis'.


Zorgen om voortgang transport HOE

hulptransport n Dankbaar kijkt de Stichting HOE terug op het jaar 2018, waarin ze 3 transporten naar Roemenië kon verzorgen. De kosten van deze transporten werden mede gesponsord door bedrijven en vele giften van particulieren.

Al deze gevers wil het bestuur via deze weg nog eens extra bedanken voor hun financiële steun. In 2019 hoopt men weer een drietal transporten te kunnen realiseren, want hulp aan de arme Roemeense bevolking is nog steeds hard nodig. Aan de aanvoer van goederen zal het niet liggen, want iedere week worden volop zakken met kleding en andere hulp aangeleverd. Deze kleding moet dan nog wel getransporteerd worden naar Roemenië. Dat kan alleen maar als ook iedereen daarmee helpt.
HOE vraagt daarom aan iedereen die kleding of andere spullen komt brengen bij het inzamelpunt aan de J. van der Vegtstraat 1 om een kleine bijdrage voor het transport in de ton te doen. Met vele kleine bijdragen kunnen we deze transporten wel worden bekostigd.