Postzegelbeurs

Wiek n Op zaterdag 19 januari houdt postzegelvereniging Katwijk-Rijnsburg haar eerste postzegelbeurs van 2019 in wijkgebouw 'De Wiek', Fresiastraat 19.

Zoals gebruikelijk is er volop gelegenheid zegels te ruilen, ook zijn er enkele handelaren aanwezig, waaronder één met ansichtkaarten en scheepsfoto's. Tevens kan men de stuiverboeken van de vereniging bekijken. Heeft u nog een oude verzameling in de kast liggen en wilt u weten of dat iets waard is? Kom langs en laat een deskundig lid van onze vereniging ernaar kijken. De zaal is geopend van 's ochtends tien tot 's middags half drie.


Stilte-uren in Soefitempel

Soefi n In het hart van veel mensen leeft het constante verlangen om iets van hun oorsprong te vinden, om iets te ervaren dat meer is dan wat we in het dagelijks leven meemaken.

We zijn vaak aan het rennen, van de ene afspraak naar de andere, van het ene virtuele contact naar zoveel mogelijk andere. Wanneer de balans tussen activiteit en rust zoek is, gaan we het moeilijk krijgen. Stilte is een absolute noodzaak, en hoe drukker we het hebben, des te meer hebben we stilte nodig. Soefi centrum Katwijk organiseert in de tempel eenmaal per maand een stilte-uur, waar ieder die wil aan kan deelnemen.
Data: de vrijdagen 18 januari, 15 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei en 21 juni van 12.00 tot 13.00 uur.
De Stilte-uren kunnen afzonderlijk worden bijgewoond. Aanmelding is niet nodig. Een vrijwillige bijdrage is welkom. www.soefitempel.nl