Gemeenteavond

Benjamin n Op donderdag 17 januari is er een gemeenteavond van de wijkgemeente Benjamin van de Stichting Waarom Nou Ik.

Spreker is David Vonk, die zich als drugscrimineel had aangesloten bij een criminele organisatie en na 21 jaar door God tot bekering kwam.
Op deze avond wil hij zijn levensverhaal vertellen, zodat, zoals hij zelf zegt, "iedereen kan horen wat God in mijn leven teweeg heeft gebracht".
De avond wordt gehouden in de "Fonteinkerk" aan de Willem de Zwijgerlaan. Aanvang 20.00 uur, inloop om 19.30 uur. Er is een boekentafel aanwezig. Aan het eind zal er een collecte worden gehouden t.b.v. de stichting.


Slim omgaan met je iPhone

Cursus n Bibliotheek Katwijk biedt een laagdrempelige cursus van drie ochtenden aan waarin je leert om slim om te gaan met je iPhone.

In een veilige leeromgeving leren de cursisten in drie weken onder meer hoe je veilig om kunt gaan met je telefoon, hoe je apps kunt downloaden en hoe je foto's kunt maken, delen en een beetje bewerken op de telefoon. U leert verder veel apps kennen en er wordt ingegaan op hoe je ermee om kunt gaan. Ook wordt aandacht besteed aan het verschil tussen wifi en het mobiele internet. Onder begeleiding van twee ervaren en geduldige cursusleiders is er volop tijd om te oefenen.
'Slim omgaan met je iPhone' wordt in februari in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever (Hoorneslaan 297) gegeven. De cursus is op de dinsdagochtenden 5, 12 en 19 februari van 9.30 tot 11.30 uur.
De kosten bedragen € 25,00 voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 30,00 voor niet-leden. Meer informatie bij de cursusleiders Monique Kromhout of Vera van Duijn. Aanmelden aan de balies van de bibliotheekvestigingen of via www.bibliotheekkatwijk.nl