Koffieochtend

Dorpskerk n Vrouwenochtenden Dorpskerk houdt op woensdag 16 januari een koffieochtend met Dinie Stortenbeker. Zij heeft gewerkt bij De Hoop in Dordrecht en werkt nu bij pastoraal centrum New Hope.

Haar thema is 'Open hart-open handen'. Het leven is vaak moeilijk maar wij kunnen leren om los te laten, leren leven vanuit geloof en leren vertrouwen op Gods Liefde. Zanggroep Immanuel komt zingen.
Alle dames zijn welkom in Het Dorpshuis, Kerklaan 10. Inloop vanaf 9.00 uur, programma van 9.30 tot 11.30 uur.


Nieuwe dirigent Cantate Deo

dirigentenwissel n Afgelopen Kerstnachtdienst zong het Chr. Gemengd Koor Cantate Deo in de Ontmoetingskerk onder leiding van Jeroen Bosman.

Dit was het laatste optreden met Jeroen Bosman als dirigent. Vijf jaar mocht hij het koor elke week leiden. Zijn opvolger is Alexander Prins uit Maasdijk. Prins is organist/pianist en heeft een lespraktijk voor orgel en piano. Hij heeft ook nog twee andere koren en is cantor/organist van de PKN-gemeente te Honselersdijk. Met deze nieuwe dirigent gaat het koor weer een nieuw programma instuderen.
Het eerste optreden is op donderdag 25 april in de Zangavond in de Dorpskerk. Op zaterdag 18 mei zingt Cantate Deo op de Korendag in Sassenheim.


Bestuurswissel

brug n Het bestuur van De Brug heeft, na het vertrek van de vorige directeur, besloten dat de dagelijkse leiding berust bij de heer Henk de Wit en mevrouw Atie Smit. In hun functies van respectievelijk Manager Bedrijfsvoering en Manager Zorg en als lid van het Managementteam vertegenwoordigen zij sinds 2 januari deze ggz-instelling voor christelijke verslavingszorg.