De Brug Kringloop

Aangepaste n openingstijden. De Brug Kringloop is gesloten op dinsdag 24 december en op beide Kerstdagen. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december is de winkel geopend en ook de mogelijkheid om goederen af te geven. Dinsdag 31 december en woensdag 1 januari is De Brug Kringloop eveneens gesloten. Op de dagen dat de winkel gesloten is, is het niet mogelijk om goederen af te geven.


Openingstijden bibliotheken

Feestdagen n Bibliotheek Katwijk is rond de feestdagen in december zoveel mogelijk open. In de bibliotheekvestigingen kan iedereen binnenlopen tijdens de normale openingstijden. Om een krantje/tijdschrift te lezen, een boek/film of game te lenen. Er zijn een paar uitzonderingen.

Op dinsdag 24 december sluiten de bibliotheekvestigingen om 16.00 uur. Op woensdag 25 december (1e Kerstdag) en donderdag 26 december (2e Kerstdag) zijn alle vestigingen gesloten. Op dinsdag 31 december (Oudjaar) sluiten de bibliotheken om 16.00 uur. Woensdag 1 januari (Nieuwjaar) blijven alle bibliotheken dicht. Vanaf donderdag 2 januari gelden in alle bibliotheekvestigingen weer de gewone openingstijden.


Kerstnachtdienst

Grote n Kerk. Voor het 12e jaar op rij wordt in de Grote Kerk op kerstavond een kerstnachtdienst gehouden in de vorm van een zangdienst. De dienst staat in het teken van het traditionele kerstlied en de opzet is zoals ze die in Engeland kennen met Carols and Lessons. Spreker is dominee Pieter van der Ende. De samenzang van de kerstliederen wordt begeleid door klassieke instrumenten, zoals het orgel, maar ook een koperkwartet, hobo, dwarsfluit en pauken. Aanvang van de kerstnachtdienst is om 22.30 uur, de deuren gaan om 22.00 uur open.