Afbeelding
Foto: pr

Gerdiene van Delft

Gerdiene vond het tijd worden voor iets nieuws. Van brunette naar blondine dat leek haar wel wat. Een leuke uitdaging voor het make-over team van Kapsalon Willem Peursum. Gerdiene is 39 jaar jong en woont met zoon Robin en dochter Tess in Rijnsburg. Ze is werkzaam bij Vegro verpleegartikelen. In haar vrije tijd houdt ze van lezen en lekker naar buiten om leuke dingen te doen met de kids.

Kapsel en make-up

Na lange tijd bruin gekleurd te zijn wilde Gerdiene weer blond. Het was nodig om het haar twee keer op te lichten, maar wel op een milde manier. Daarbij wordt gebruik gemaakt van wellaplex. Dit is een verzorgend 3-stappen treatment. Het belooft je haar te herstellen van binnenuit en tegelijkertijd voorkomt het dat je haar schade oploopt tijdens en na het oplichten van het haar. Als de lengten en punten genoeg opgelicht zijn wordt de aanzet ingekleurd met een warme tint. Gerdiene heeft veel haar dat snel wijd wil gaan staan daarom wordt de volledige onderkant en zijkant met een undercut geknipt. Het haar wordt flink in geknipt zodat de lengtes soepel vallen.

De basis make-up wordt gemaakt met een groene concealer; dit om de eventuele rode gloed op het gezicht van Gerdiene te neutraliseren. Daarbij wordt een passende foundation en blush aangebracht. De wenkbrauwen worden aangezet met een wenkbrauwpoeder die goed matcht met de kleur van de aanzet van het haar. De oogschaduw is een combi van copper en peach. Tot slot een zwarte mascara en een leuke lipstick om het compleet te maken.

Styliste Annet verzorgt het haar met wellaplex voordat ze het gaat drogen. Gerdiene kan hier thuis mee doorgaan om het haar in goede kwaliteit te houden. Het nieuwe kapsel van Gerdiene is makkelijk te stylen. Het resultaat mag er zijn. Gerdiene: 'Het was een lange zit maar de moeite waard. Ik ben heel blij met het eindresultaat'.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding