Kom volgende week zaterdag via de Kerstwandeling naar de Kerstmarkt op het Burg. Koomansplein. | Foto: pr.
Kom volgende week zaterdag via de Kerstwandeling naar de Kerstmarkt op het Burg. Koomansplein. | Foto: pr. Foto: pr

Kerstmarkt

Op zaterdag 14 december is er dit jaar voor de tweede keer weer een Kerstmarkt op het Burgemeester Koomansplein met aansluitend de Kerstsamenzang in de Grote- of Laurentiuskerk. De Kerstmarkt start om 16.00 uur en de Kerstsamenzang om 19.30 uur.

De Kerstmarkt wordt georganiseerd door: BV Bestevaer', BV Irissenstraat, Dorpshuis, Buurtpreventie Frederiksoord, Welzijnskwartier en Oranje Vereniging Rijnsburg. Er zullen ongeveer 10 kramen op de kerstmarkt aanwezig zijn, een ruimte waar kinderen kunnen knutselen. Alles wat u koopt op de Kerstmarkt zal ten goede komen aan een goed doel.

Nieuw dit jaar is dat de Kerstwandeling, georganiseerd door de protestantse kerken in Rijnsburg, zijn begin- en eindpunt zal hebben op de Kerstmarkt. De Kerstwandeling start tussen 17.45 uur en 18.15 uur op het schoolplein van de Wilhelminaschool. Voorafgaand aan de Kerstsamenzang staat er onder de toren een gelegenheids Christmas Carol koor. Zij zullen prachtige kerstliederen ten gehore brengen.

zodat u alvast in de stemming komt.


De Kerstsamenzang zal worden gevuld met samenzang van prachtige kerstliederen onder begeleiding van Dick Durieux en Martine van Delft op de dwarsfluit. Medewerking aan de kerstsamenzang zal worden verleend door mannenzanggroep Jeruël onder leiding van Johan Haasnoot. Zij worden op het orgel begeleid door Gerben Glasbergen.

Wij zijn druk met alle voorbereidingen en hopen u dan ook allemaal te ontmoeten op 14 december.