Kopij inleveren

December n De laatste maand van het jaar is aangebroken. De laatste reguliere Rijnsburger verschijnt op donderdag 19 december 2019. In de week van Kerst verschijnt er geen De Rijnsburger, maar het gezamenlijke jaaroverzicht van De Katwijksche Post, De Rijnsburger/De Valkenburger en Katwijk Speciaal. In die speciale editie is géén plek voor andere kopij. Kopij met activiteiten in die week kan geplaatst worden in De Rijnsburger van donderdag 19 december. Kopij voor die editie moet uiterlijk dinsdag 17 december om 08.00 uur binnen zijn.

Kopij kan worden gestuurd naar redactie@derijnsburger.nl, tekst graag in Word en foto's als jpg-bestand van minimaal 1 mb.

In de eerste week van 2020 verschijnt er een speciaal magazine. De eerste reguliere editie van De Rijnsburger in 2020 verschijnt op donderdag 9 januari 2020.


Kerstviering PCOB

Uitnodiging n Het bestuur van de PCOB afdeling Rijnsburg-Valkenburg nodigt haar leden uit voor de kerstviering. Deze wordt gehouden op woensdag 11 december om 10.30 uur in de Voorhof. Na het zingen van kersliederen en voordragen van gedichten is er een lunch. Daarna is er een optreden van het koor Aquamarijn onder leiding van Marja Goudzwaard en pianist Wilfred van de Wal, compleet met kerstvertelling en zang. Om 15.30 uur is het eind van deze kerstviering.