Afbeelding
Foto: pr

Voorstellen

Marline Schoneveld is een gediplomeerd fotografe uit Rijnsburg. Met haar serie Thuis bij Opa en Oma heeft ze veel media positieve aandacht gekregen.

Heb jij ook een bijzondere opa en/of oma in een karakteristiek huis en wil je dit laten vastleggen? Neem dan gerust contact op met Marline. Dit kan via rokkifotografie@gmail.com.

Meer beelden en info zijn op internet te vinden onder de bedrijfsnaam Rokkifotografie.


HB Bijbelstudiereis

Meet n en Greet. De volgende HB Bijbelstudiereis gaat in 2020 naar Rodengo – Italië. Gelegen op een berghelling in Süd-Tirol is 'Pension Moarhof' een prachtige locatie. Het huis is voorzien van prachtige kamers en een mooie ruimte om met elkaar de studies, die dit jaar weer door Marco van Delft gegeven zullen worden, te volgen.

In de studies zullen we stil staan bij de mensen in de Bijbel die een persoonlijke ontmoeting met Jezus hebben gehad. Naast een volleybalveld en een ruime tuin is er ook een verwarmt buitenzwembad aanwezig.

Kortom alle ingrediënten die deze vakantie tot een succes kunnen maken zijn aanwezig. De enige die nog ontbreekt ben jij. We vertrekken volgend jaar op zaterdag 1 augustus en komen op vrijdag 14 augustus weer terug.

De kosten zijn ook dit jaar weer 725 euro. Hierin is alles voorzien behalve de zogenoemde keuze programma's. Dit zijn activiteiten zoals; Mountainbiken, Klettersteigen, Raften, of lekker ontspannen op een terrasje in een stadje.

De inschrijvingsavond is donderdag 12 december van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Voorhof, Vliet NZ 36. Ben je op 1 augustus tussen de 16 en 29 jaar dan is dit de vakantie die je rijker maakt. Arie Ravensbergen, info.bijbelstudiereis@gmail.com.


Kerst knutsel

Creatief n In het Dorpshuis Rijnsburg kan er woensdagmiddag 18 december een leuke kerst knutsel gemaakt worden. Gezellig met elkaar creatief bezig zijn. Kosten van deze middag is €2,-. Iedereen is van harte welkom.