Politicus van het Jaar

Verkiezing n Welk raadslid viel in 2019 het meest op en onderscheidde zich het meest? Welk raadslid debatteert het best? Weet zijn of haar standpunt het best voor het voetlicht te brengen? Kortom: wie wordt de Politicus van het Jaar in 2019 in Katwijk.

De Rijnsburger, De Katwijksche Post, en allesoverkatwijk.nl organiseren dit jaar weer de verkiezing van de Politicus van het Jaar.

Stemmen

Er is een publieksprijs en een juryprijs. Alle inwoners van Katwijk kunnen stemmen voor de publieksprijs via de FB-pagina of website van www.allesoverkatwijk.nl. Journalisten en correspondenten van verschillende media (kranten en internet) vormen de jury.

De publieksprijs wordt in twee ronden gehouden. In de eerste ronde kan op alle raadsleden en wethouders worden gestemd.

Dat kan tot komende zondag 8 december.

De tien hoogst genoteerde politici dringen door tot de tweede stemronde. Die worden dan via allesoverkatwijk.nl en social media bekend gemaakt, waarna er opnieuw gestemd kan worden.

De publieks- en juryprijs worden op maandag 6 januari uitgereikt tijdens de gemeentelijke Nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis. De uitreiking wordt live uitgezonden door RTV Katwijk en AllesOverKatwijk.

STEMMEN kan via                 allesoverkatwijk.nl