Afbeelding
Foto: pr

Inbraakpoging

Alarm n Aan de Waterboslaan hebben inbrekers vorige week woensdagavond een poging tot woninginbraak gedaan. De bewoners waren niet thuis en werden gealarmeerd door de alarmcentrale dat er mogelijk zou worden ingebroken. Uit onderzoek is gebleken dat de drie verdachten zijn weggerend vanaf de Waterboslaan linksaf richting de Kleipettenlaan. De politie is op zoek naar camerabeelden en getuigen. Heeft u informatie dan kunt u dit doorgeven via telefoon 0900-8844.


Inloopochtend

Uitnodiging n Op donderdag 21 november is er weer een inloopochtend in de Voorhof. Loop gewoon eens binnen en drink een kopje koffie mee. Er zijn altijd mensen om je welkom te heten en die een praatje met je willen maken. Je kan sjoelen, een kaartje leggen of een spelletje doen. Het team van gastvrouwen en gastheren willen je graag ontvangen.


Snelheidscontrole

Aanhouding n De politie hield zondagmorgen jl. een snelheidscontrole op de Rijnsburgerweg, omdat er signalen binnenkwamen dat er 'extreem hard' gereden zou worden. Bij deze controle werd een verdachte aangehouden die 111 km reed op de weg waar 50 km per uur gereden mag worden. Ook bleek de verdachte onder invloed van alcohol en vermoedelijk cocaïne. Bij de verdachte is bloed afgenomen. Ook is het rijbewijs ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt.