Inbraak Hoogvliet

Valkenburg n Vorige week donderdag op vrijdag nacht heeft er een inbraak plaats gevonden bij de Hoogvliet in Valkenburg. De politie komt graag in contact als u getuige bent geweest van deze inbraak of als u informatie heeft wat met deze inbraak te maken heeft. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844.


Expositie in museum

nieuw n Vanaf zaterdag 2 november is op de bovenverdieping van Museum Oud Rijnsburg een gloednieuwe schilderijen expositie te bewonderen. De in Rijnsburg geboren Janny Spaargaren – Zandbergen exposeert er de komende drie maanden haar prachtige schilderijen. Veelal staan die in het teken van de natuur. Bijzondere bloemstillevens, dieren en landschappen heeft ze aan het schildersdoek toevertrouwd. Er zijn o.a. drie grote schilderijen te bewonderen met taferelen uit een oude trekkas. Beelden die zeker in bloemendorp Rijnsburg tot de verbeelding zullen spreken. Museum Oud Rijnsburg, aan de Oude Vlietweg 6, is iedere zaterdagmiddag geopend tussen 13 en 16. 00 uur.


Aanvraag Meerburgprijs

aanmelden n Het is het weer tijd om een aanvraag in te dienen om zo kans te maken op een van de D.F.E. Meerburgprijzen die jaarlijks door Stichting Herinneringsfonds worden uitgereikt. Deze geldprijzen worden uitgereikt aan personen of organisaties die de Katwijkse cultuur en handel willen versterken of zich op dat vlak hebben ingezet voor Katwijk. Kandidaten kunnen tot en met 30 november worden aangemeld. Meer weten of aanmelden? Dit kan via www.katwijk.nl/meerburgprijs of opsturen naar de gemeente t.a.v. de burgemeester van Katwijk, postbus 589, 2220 AN te Katwijk.