Dansen op K3 in het Dorpshuis

Uitnodiging n In het dorpshuis Rijnsburg aan de Hofweide 1, kan er woensdagmiddag 6 november van 15:00 uur tot 16:15 uur een workshop gevolgd worden in het dansen op k3 liedjes. Leer alle stappen en dansjes van de liedjes en wordt een echte k3 danseres. Kosten van deze workshop €2,-.


Nederland Leest

Bibliotheek n Wie in de maand november, tijdens de campagne Nederland Leest, lid wordt van Bibliotheek Katwijk heeft een lekkere meevaller. Als je de afgelopen twee jaar geen lid bent geweest, kun je nu een jaarabonnement krijgen voor de helft van de prijs. De bibliotheek biedt onder meer: een gevarieerde collectie aan boeken, e-books en tijdschriften, een echte Makersplaets voor kinderen, korting op onze activiteiten met de leukste lezingen, films en workshops, hulp en ondersteuning bij taal en digitale vaardigheden en gratis werk- en studeerplekken. Word in november, Nederland Leest-maand, lid van Bibliotheek Katwijk (kan ook online!) en ontvang het eerste jaar 50% korting op je abonnement. En je krijgt er ook nog gratis het Nederland Leest-boek 'Winterbloei' van Jan Wolkers bij.


Verlenging musical

2020 n En weer zijn er vier maanden toegevoegd aan het speelschema van Soldaat van Oranje – De Musical. Deze duurt nu tot en met mei 2020. Gisteren, woensdag 30 oktober, was het precies negen jaar geleden dat de voorstelling in première ging in de TheaterHangaar in Valkenburg. Sinds oktober 2010 heeft Soldaat van Oranje - De Musical 2.776 voorstellingen gespeeld in een aaneengesloten periode met inmiddels bijna 3 miljoen bezoekers. Vanaf 31 oktober gaat het tiende speeljaar in. In hetzelfde jaar waarin Nederland 75 jaar vrijheid viert.