Nominaties voor de Sportverkiezing kunnen tot 6 december worden doorgegeven. | Foto: pr.
Nominaties voor de Sportverkiezing kunnen tot 6 december worden doorgegeven. | Foto: pr. Foto:

Nu nominaties aanmelden voor Avond van de Sport

sportverkiezingen n Voor het vijfde jaar op rij worden de Katwijkse Sportverkiezingen georganiseerd. Wie waren de succesvolste sporters in 2019? Welke sportploeg behaalde de mooiste prestatie en welk talent verdient het om in het zonnetje te worden gezet?

Vrijdag 26 januari tijdens de vijfde editie van de Van Zessen Claer Sportverkiezingen Katwijk wordt dat allemaal duidelijk.!

Ook dit jaar krijgt iedereen de kans om zijn favorieten voor de sportverkiezing aan te dragen. Er zijn vier verschillende categorieën: sportploeg, sportman, sportvrouw en belofte. Per categorie komen er steeds 3 genomineerden; een deskundige, onafhankelijke jury bepaalt uiteindelijk de winnaars.

Nomineren kan tot vrijdag 6 december.

Avond van de Sport

Sporten is echter meer dan topprestaties; het is ook - en misschien wel vooral - bewegen, meedoen en samen lekker bezig blijven. Daarom worden dit jaar ook prijzen uitgereikt aan mensen, verenigingen/instanties en teams die in 2019 een voorbeeld zijn en een extra bijdrage hebben geleverd aan meedoen en lekker bezig blijven. Deze keer zijn we op zoek naar sportbestuurders, een jeugdteams, bedrijven en sportverenigingen.

Bijzondere initiatieven

Net als voorgaande jaren worden ook bijzondere initiatieven en activiteiten van (sport)verenigingen beloond. Dat mag en kan van alles zijn; zowel een nieuw evenement als een evenement wat we al jaren kennen. Maar ook een eenmalige activiteit voor een speciale doelgroep. Afgelopen jaren hebben o.a. de Watersportdag, Katwijk Fietst en het Topsport Programma van Grasshoppers een prijs ontvangen.

Tijdens de Avond van de Sport houden de deelnemers een pitch van 1 minuut; het publiek bepaalt vervolgens welke drie aanmeldingen er naar huis gaan met € 500,00 of € 350,00.

Aanmelden kan tot vrijdag 3 januari.

Op vrijdagavond 24 januari worden de winnaars van de Van Zessen Claer Sportverkiezingen bekend gemaakt tijdens de Avond van de Sport in het Dorpshuis Valkenburg.

Alle sportverenigingen van onze gemeente worden niet alleen uitgenodigd om kandidaten voor de prijzen te nomineren, maar vanzelfsprekend ook om bij de avond aanwezig te zijn. Met muziek, een hapje, een drankje en ook dit jaar weer gerenommeerde presentatoren, wordt het een Avond van en voor de Katwijkse Sport.

Aanmelden van nominaties en initiatieven via info@sportverkiezingen.nl