Valkenburgse Harmonie luidt Kerst in

Aankondiging n Het duurt nog even, maar voor je het week is de laatste maand van het jaar aangebroken.

Op zaterdag 14 december 2019 verzorgt Valkenburg's Harmonie in samenwerking met Christelijk jongerenkoor Dvoted uit Katwijk een veelzijdig kerstconcert in het Dorpshuis te Valkenburg. Uiteraard komen er deze avond veel bekende kerstmelodieën voorbij. Echter zijn er ook diverse mixen van modernere melodieën en minder herkenbare, maar aangename composities te horen bij zowel het koor als het orkest.
Een kleine greep uit het programma: A Christmas Carol Fantasy, A Christmas Overture, Minor Alterations, A Swinkling Christmas, Feliz Navidad, Noël, Driving home for Christmas.

Kortom, een kerstconcert om niet te missen en niet te vergeten. Kaartverkoop à €5,00 donateurs Valkenburg's Harmonie en €7,50 niet-donateurs) aan de deur of via Valkenburgsharmonie.nl

De zaal is open om 19:30 uur en het kerstconcert begint om 20:00 uur.


Ophaalavond voor bewoners Valkenburgseweg en Katwijkerweg

Uitnodiging n Maandag 4 november aanstaande organiseert de gemeente Katwijk een bijeenkomst voor bewoners van de Valkenburgseweg en Katwijkerweg.

Het is de wens deze strook grond langs de Oude Rijn in de nabije toekomst opnieuw in te richten. De gemeente wil hier graag perceeleigenaren, bedrijven en omwonenden bij betrekken.

Ophaalavond

Iedereen is van harte welkom op deze 'ophaalavond'. Medewerkers van adviesbureau Rho en de gemeente Katwijk zijn aanwezig om samen met alle aanwezigen wensen en ideeën te inventariseren. Wethouder Knape: "Tijdens deze bijeenkomst willen we vooral veel informatie ophalen. Vragen die aan de orde zullen komen zijn: moet dit gebied een bedrijventerrein blijven of is wonen ook (deels) mogelijk? Hoe kan de ontwikkeling van dit gebied bijdragen aan uw straat, buurt, de wijk en Katwijk als geheel? Welke kansen biedt de ligging aan het water? Hoe zit het met het autoverkeer? Met antwoorden op deze vragen, kunnen we scenario's voor dit gebied uitwerken."

De ophaalavond vindt plaats op 4 november in het gemeentehuis van Katwijk, Koningin Julianalaan 3 in Katwijk. De Burgerzaal is vanaf 19.15 u open. De bijeenkomst begint om 19:30 uur en duurt tot 21:30 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar p.vanderbrugge@katwijk.nl.


Bouwen aan herstel

Thema n avond. De Brug organiseert op maandag 11 november 2019 een thema avond over 'Bouwen aan herstel' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden.

De toegang is gratis. De avond worst gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1 in Katwijk, spreekster is Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug. Door conflicten kunnen er diepe geestelijke wonden ontstaan bij zowel u als uw verslaafde kind of partner. Welk effect heeft de verslaving van uw kind/partner op u (gehad) en hoe kan er weer herstel komen in de relatie.

Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Er is parkeergelegenheid bij het nabijgelegen winkelcentrum Hoornespassage. U dient zich van te voren op te geven bij De Brug, telefoon 071-4033733 of via info@debrughelpt.nl .