Mannendag

Thema n Hoe geef je jezelf aan God en aan mensen? Zaterdag 2 november is er een Mannendag, gehouden in NH Congrescentrum De Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

Samen met elkaar nadenken over het dagelijks leven, waarin iedereen een beroep op je wil doen en dit zo ver af staat van je geloof? En dat het geloof, en je bent blij als je dat op een rijtje kunt krijgen, niks te maken heeft met onze tijd?

Sprekers deze dag zijn Paul Visser, dominee in Amsterdam-Centrum en Arjen ten Brinke, voorganger en werkzaam voor Int. Justice Mission, die hierover nadenken. Behalve luisteren is er ook volop gelegenheid elkaar te ontmoeten, te spreken en samen te zingen.
Het programma begint om 9.30 uur (koffie 8.30 uur) en duurt tot 15.00 uur. De kosten zijn €25,-, incl. lunch, koffie en thee. Aanmelden en meer info via www.mannendagrijnsburg.nl.


Eeuwfeest voor Visser 't Hooft

Leiden n Het Visser 't Hooft Lyceum in Leiden bereikt in 2019 de 100-jarige leeftijd. Een bijzonder moment, dat de komende weken groots wordt gevierd.

Op 28, 29 en 30 oktober geven leerlingen en medewerkers in de speciale voorstelling 'Visserskinderen' een ode aan de jeugd, de schooltijd, die zo cruciale vormende tijd van het leven. Kaarten kosten €15 euro (leerlingen €7,50) en zijn te bestellen via de website van de Leidse schouwburg. Op zaterdag 9 november organiseert de school in het huidige gebouw aan de Leidse Kagerstraat een grote reünie. Iedereen die les heeft gehad of gegeven op het Visser 't Hooft Lyceum is hierbij van harte welkom.

Ter ere van het jubileum verschijnt ook een prachtig gedenkboek over 100 jaar onderwijs: het Grote Visser Eeuwboek.

Het is voor het symbolische bedrag van € 20,19 te koop tijdens de reünie en bij boekhandel De Kler.

Aanmelden voor de reünie en alle overige informatie: vhl.nl/leiden.