Hapas & Tapas

Werkgroep n De Ruyter organiseert op vrijdag 29 november a.s. in de Businessclub van Rijnsburgse Boys een sfeervol Hapas & Tapas evenement.

Tussen 17.30 uur en 23.00 uur krijgen de bezoekers naast heerlijke hapjes en drankje live entertainment aangeboden d.m.v. een goochelaar die aan de tafels zijn goocheltrucs zal vertonen. Daarnaast is er de traditionele loterij waar weer mooie prijzen te winnen zijn. Overheerlijk eten en drinken en elkaar ontmoeten in een geweldige ambiance met sfeervolle achtergrondmuziek. Daar staat het Hapas & Tapas evenement garant voor en natuurlijk gaat de opbrengst naar Werkgroep De Ruyter. Zin in Hapas & Tapas.

Bestel dan tijdig uw toegangskaarten a € 50,00 (inclusief drankjes). Wees er snel bij want VOL=VOL. Kaarten zijn te koop bij: Groentewinkel Zonnetuin in De Hoftuin in Rijnsburg of stuur een email naar: info@werkgroepderuyter.nl. Ook met vragen over sponsoring van het evenement via het grote scorebord of de led boarding van Rijnsburgse Boys kunt u hier terecht.