Bijbelquiz

Jubileum n Maandag 28 oktober zal voor de tiende keer op rij in Rijnsburg de jaarlijkse bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld worden. Iedere keer weer voor jong en oud een gezellige en leerzame avond in De Voorhof. Presentator van de bijbelquiz is ds. Ed Buitendijk. De quiz is mooi vormgegeven met illustraties en filmpjes en zit vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. Wilt u/jij ook mee doen, dan graag opgeven, het liefst in groepsverband, bij José de Jong, 06-10859501 of jose.dejong@icloud.com Doe dit uiterlijk op zaterdag 26 oktober. De toegang, koffie en thee zijn gratis; er is een collecte voor de onkosten. De zaal gaat om 19.30 uur open en om 20.00 uur start de quiz.


Inloopochtend

Uitnodiging n Op donderdag 17 oktober is er weer een inloopochtend in de Voorhof van 9.30 tot 11.30 uur. Jongeren en ouderen, samen of alleengaand, allen zijn van harte welkom. Loop gewoon eens binnen en drink een kopje koffie mee. Er zijn altijd mensen om je welkom te heten en die een praatje met je willen maken. Je kan sjoelen, een kaartje leggen of een spelletje doen. Maar je kan ook de nieuwste Rijnsburger alvast lezen.


Reünie

Memo n Op zaterdag 12 oktober wordt er een reünie georganiseerd, door en voor oud-leden van de Flora Band. De reünie vindt uiteraard plaats in het eigen gebouw 'de Kazerne' en duurt van 17.00 uur tot maximaal 00.00 uur. De inloop is tussen 17.00 en 18.00 uur. Tijdens deze avond wordt er terug gekeken naar vroeger tijden, met behulp van filmmateriaal en foto's. Voor de reünie wordt geen entree geheven, maar de drankjes en het eten zijn voor eigen rekening. De commissie hoopt deze avond zoveel mogelijk mensen te ontmoeten. Vertel dit bericht dus voort zodat veel oude vrienden van toen erbij zijn.