Bijbelcursus en ontmoeting

Geloven n Altijd al eens willen weten wat christenen beweegt om op zondag naar de kerk te gaan? Wat geloven ze eigenlijk en waardoor worden ze gedreven? Door het volgen van de Bijbelcursus kom je hierachter . Deze cursus is er voor iedereen die, vrijblijvend , wil kennismaken met de Bijbel. De ontmoeting met elkaar en met de Bijbel staat centraal. Wij verlangen naar een echte en open ontmoeting met jou, ongeacht je geloof of overtuiging.

Elke avond bevat drie onderdelen: Ontmoeting , Studie en Gesprek. Het gaat over thema's: 'de eerste christelijke gemeente' en 'de toekomst'. In het voorjaar van 2020 willen we het Bijbelboek Johannes behandelen. We starten om 18.30 uur met maaltijd en ronden af om circa 21.00 uur.

Iedereen is welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avonden. De bijeenkomsten zijn op: woensdag 16 oktober en woensdag 13 november 2019. In de zaal van de CGK , kerk Eben Haezer, Oegstgeesterweg 71 te Rijnsburg. Voor aanmelding of vragen kun je een e-mail sturen naar: Bijbelcursusontmoeting@gmail.com. Of telefoon 071-4026948.


Knutselen

Halloween n In het Dorpshuis Rijnsburg kan er woensdag 16 oktober van 15:00 uur tot 16:30 uur geknutseld worden in het thema Halloween. Verschillende knutsels liggen klaar om gemaakt te worden. Kosten voor deze knutsel is € 2, . Omdat het Dorpshuis chocolademelk en cake overheeft van de vorige knutsels kan er die dag gratis warme chocolade melk gedronken en cake versierd worden.


Kerkenveiling

Vrijdagavond n 11 oktober om 20.00 uur start de 116e kerkenveiling van parochiekern H. Joannes de Doper te Katwijk . U bent allen van harte welkom in de grote zaal van 'de kleine JOANNES' aan de Kerkstraat 68. Dankzij de veilingcommissie, die er altijd maar weer in slaagt om dit grote evenement voor elkaar te krijgen, en vele sponsoren en gulle gevers is ook deze kerkenveiling weer mogelijk geworden. Dit jaar zal de opbrengst o.a. worden gebruikt voor de restauratie van twee glas–in-loodramen in het kerkgebouw.


Grip op de Knip

Dit n is een stichting die inwoners van de gemeente Katwijk hulp biedt bij financiële problemen of schulden. www.gripopdeknipkatwijk.nl of 06-22062590.