Thema ochtend bij de Brug

Communicatie n De Brug organiseert op woensdag 16 oktober 2019 een thema ochtend over 'Communicatie' voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De ochtend zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1 in Katwijk. Er zal worden gesproken door Rianne Krüger, hulpverlener bij De Brug. Effectieve communicatie is belangrijk, vooral in het contact met een verslaafd persoon. Dit is echter niet altijd gemakkelijk. Hoe kunt u effectiever leren communiceren met uw kind/partner.

Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur. Er is parkeergelegenheid bij het nabijgelegen winkelcentrum Hoornespassage. U dient zich van te voren op te geven bij De Brug, telefoon 071-4033733 of via info@debrughelpt.nl .


Zingend Geloven kerkdienst

Zondag n 13 oktober is er in de Grote kerk om 17.00 uur een Zingend-Geloven dienst. Het thema van deze dienst is: 'Heelheid van de schepping'. Moet de mens zich niet verantwoordelijk weten voor de toekomst van de aarde? De aarde warmt onrustbarend op, lucht, bodem en water vervuilen, verwoestijning rukt op, extreem weer veroorzaakt rampen en diersoorten sterven uit. In hoeverre heeft de mensheid deze problemen veroorzaakt en is zij nog in staat ze op te lossen? En kunnen wij dit alleen? Ds. Haasnoot gaat hier met ons over na denken. Muzikale medewerking wordt verleend door Paul Hoek orgel en pianobegeleiding en kamerkoor Cantilene uit Katwijk. U bent van harte welkom.


Woord & Daad

Collecte n Tijdens de huis aan huis collecte in de week van 14 tot 19 oktober 2019 collecteert Woord en Daad voor een project voor straatkinderen in Addis Abeba en voor adoptiekinderen in Ethiopië. Meer info zie ook www.woordendaad.nl/comites/comite-katwijk/