Afbeelding
Foto: pr

Joyce Rosmolen is blij met haar nieuwe look

metamorfose n Joyce is 45 jaar en woont met haar man Peter, dochter van 14 en zoon van 17 in Valkenburg. Na al het gefeest op de Valkenburgse paardenmarkt is het ook weer tijd voor belangrijke zaken: het haar.

Joyce is werkzaam bij Woonzorgpark Willem van der Bergh. Als ze tijd over heeft gaat ze graag lekker wandelen met de hond of een stukje fietsen.

Kapsel en make-up

Joyce komt binnen met behoorlijk blond haar en een uitgroei. De inschatting van styliste Nicole is dat een warme kleur haar gezicht meer recht doet. Ze kiest voor een dieprode kleur en zet in de lok nog wat folies om op te lichten zodat die er straks extra uitspringen. Niet te kort is de wens van Joyce. Het resultaat is: meer volume in het haar. Het redelijk dikke haar wordt flink uitgedund, wat luchtig aanvoelt en het kapsel een zachtere aanblik geeft.

Visagiste Nicole gebruikt voor de make-up uitsluitend minerale produkten. Ze begint met het aanbrengen van een suède foundation met een rode blush. De oogschaduw wordt subtiel aangebracht en geaccentueerd met wat eyeliner. De wenkbrauwen worden lichtjes bijgetekend. Meer heeft Joyce eigenlijk niet nodig. Less is more.

Voor het haar gebruikt Nicole een kleurbeschermende lotion omdat vooral rode haarkleuren snel vervagen. De meest voorkomende klacht bij felle roodtinten is het snel teruglopen van de kleur. Het is dus geen overbodige luxe om rood gekleurd haar extra te beschermen met de juiste producten. Na het drogen worden er mooie krullen gemaakt wat eenvoudig en makkelijk gaat met een krultang en een perfect geknipte coupe. Als laatste gebruikt Nicole een volumepoeder om de krullen wat stugheid te geven. Het geheel staat Joyce goed.
En nu maar lekker shinen Joyce!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding