Inloopochtend

Uitnodiging n Na een periode van vakantie start er weer een inloopochtend op iedere laatste vrijdag van de maand. Vrijdag 27 september is het weer zover. Iedereen, jong en oud is van harte welkom in het zalencomplex van de Chr. Gereformeerde kerk aan de Oegstgeesterweg 71. Vanaf 10 uur staat de koffie klaar.


Voorlezen

Kinderboekenweek n De Rijnsburgse Gesa van Delft heeft onlangs haar eerste boek uitgegeven 'Vliegticket naar mijn sponsor zus'. Ze schreef het boek voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Donderdag 3 oktober is Gesa aanwezig in de Readshop Rijnsburg om daar vanaf 10.00 uur voor te lezen en te vertellen over haar boek aan leerlingen van groep 7 & 8 van diverse basisscholen.

Meer informatie over de Kinderboekenweek, zie elders in deze editie.


Samen werken aan een groene kerk

Bazaar n Zaterdag 28 september 2019 wordt er van 12:00 uur – 16:00 uur in de Geref. Kerk Vrijgemaakt Rijnsburg aan de Katwijkerweg 1a een bazaar gehouden.

GVK Rijnsburg is actie ZON gestart omdat het hoog tijd is om te kerk te verduurzamen. Een mooie eerste groene stap is het plaatsen van zonnepanelen op het dak van de kerk. Om geld in te zamelen organiseert de kerk op zaterdag 28 september een bazaar.

Naast de verkoop van allerlei tweedehands spullen kunt u heerlijk komen lunchen. Voor de kinderen is er een ballenautomaat en een ballenbak. Verder is er onder andere een enveloppen kraam en een chocolade kraam en het Rad van Fortuin waar prachtige prijzen zijn te winnen. Kom zaterdag a.s. gezellig langs.