Knutselmiddag

Uitnodiging n In het Dorpshuis Rijnsburg is er woensdagmiddag 2 oktober van 15:00-17:00 uur een mixed up van knutselen. Kinderen kunnen voor €2 allemaal verschillende knutselwerkjes maken. Alle overgebleven knutselmateriaal van de afgelopen anderhalf jaar komt aan bod. Je mag zoveel knutselen als jezelf wilt.


Kerkdienst met Jeruel

Kerk n Zondagmorgen 29 september is het mannenkoor Jeruel aanwezig om half elf in de Immanuelkerk te Rijnsburg. Het thema van de dienst is 'Waarom gaat het ongelovigen vaak voor de wind?' Het mannenkoor brengt prachtige geloofsliederen ten hore. Dirigent is Johan Haasnoot. Voorganger is ds. Arenda Haasnoot. Iedereen is van harte welkom.


Boeketdienst

Kerk n Israël kent heel wat verschillende feesten. Waar staan ze voor, hoe verhouden die zich tot het christelijk geloof en welke betekenis kunnen zij hebben voor vandaag? Op zondag 29 september staat Soekot, het Loofhuttenfeest, centraal. Spreker is ds. Jaap van der Windt uit Katwijk aan Zee; Tim Duivenvoorde & band verzorgen de muziek en dienstleider is Chris van Tol. Iedereen is van harte welkom. Vanaf 16.30 uur staan de koffie en fris klaar en om 17.00 uur start de dienst in de Immanuëlkerk.


Grip op de Knip

hulp n Grip op de Knip Katwijk is een stichting die inwoners van de gemeente Katwijk hulp biedt bij financiële problemen of schulden. www.gripopdeknipkatwijk.nl of 06-22062590.