Afbeelding
Foto: Rokkifotografie

Thuis bij mevrouw Schaddelee

Op de foto de 90 jarige mevrouw Adriana Schaddellee, roepnaam Janie. Ze is de trotse moeder en oma van 5 kinderen, 29 kleinkinderen en 31 achterkleinkinderen.

Samen met haar man en kinderen heeft ze lange tijd boven het postkantoor, later het Denkhuis in het centrum Rijnsburg gewoond. Vanaf 1988 zijn ze verhuisd naar Woonboot 'Oase' in Katwijk aan het Sandtlaanpad. Deze woonboot is in 2007 geheel uitgebrand en in stukken via Wilbert terrein afgevoerd.

Gelukkig is er na anderhalf jaar weer een nieuwe woonboot gekomen. Daarmee is ze de oudste woonboot bewoonster van Nederland.

| Foto: Rokkifotografie.


Westerhaghe krijgt ook een AED

n Ingebruikname tijdens Burendag

Levensbelang n Een AED in woonwijken die voor iedereen toegankelijk is, kan van levensbelang zijn.

Daarom heeft de Vereniging van Eigenaren Westerhaghe van het Westerpark in samenwerking met de commissie HartVeilig van het Westerpark, een AED laten plaatsen in de woontoren Cipres van het Westerpark.

Wethouder Corien van Starkenburg is bereid om op Burendag, zaterdag 28 september om 11.00 uur de officiële installatie te doen.

De bewoners van het Westerpark en de Waterkers en de directe omgeving zijn inmiddels uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Maar natuurlijk is een ieder die hiervoor belangstelling heeft van harte welkom.

De AED in Cipres is aangemeld bij de hulpdiensten en is voor iedereen toegankelijk die is aangemeld bij de app HartslagNu.

Instructie

Op woensdag 9 oktober wordt een instructie avond voor deze AED georganiseerd.

Iedereen die in het bezit is van een reanimatiediploma en deze AED Philips FRx wil leren bedienen, is van harte welkom. De groepsgrootte is 20 personen en vol = vol.

Voor meer informatie over de instructieavond kunt u contact opnemen met
José de Mooij (06-51079614)
f Wilma Jager (06-51844369).