Ik geloof het wel

Kerk n Op donderdag 26 september organiseert de Hervormde Gemeente Valkenburg een thema-avond over de vraag waar jij eigenlijk de klemtoon legt als je zegt: 'Ik geloof het wel'. Die avond gaan we met elkaar in gesprek over de vraag hoe we het geloof kunnen doorgeven aan jongere generaties. Bert Reinds, orthopedagoog, spreker en auteur van verschillende boeken zal met ons in gesprek gaan. En er zal volop gelegenheid zijn ervaringen te delen en elkaar te ontmoeten. De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor een ieder. Dus zowel voor actieve kerkgangers, als voor hen die zich wel eens afvragen of er nog wel plek is voor de kerk in hun leven. Vanaf 19.45 uur ben je van harte welkom in de kerkzaal aan het Castellumplein 1, Valkenburg. Het programma bestaat uit een inleiding door Bert Reinds en ruimte voor discussie en ontmoeting. Twee jonge gemeenteleden zullen zingen voor ons; onder andere nummers van Josh Groban. We sluiten rond 22:00 uur af na een drankje. Deze gezamenlijke thema-avond markeert tevens de start van het winterseizoen, waarin verschillende clubs en verenigingen binnen de kerk hun activiteiten weer opstarten. Er is gelegenheid daarover meer informatie te krijgen, of je ter plekke aan te melden. Meer informatie daarover is ook te vinden op de website: www.hervormdegemeentevalkenburg.nl bij Activiteiten.

Bert Reinds heeft een coaching praktijk. Ook schrijft hij columns en is de auteur van meerdere boeken, waaronder 'Opvoeden met hart en handen'.


Boeketdienst

kerk n Op zondag 22 september gaan we verder met de nieuwe themareeks Waarom Israël? Spreker Jan Pool uit Haarlem zal met ons nadenken over Kerk, Israël en het Koninkrijk van God. Zowel Israël als de Kerk waren/zijn bedoeld om Gods koninkrijk hier op aarde zichtbaar te maken. Welke rol speelt Israël daarin en welke rol de kerk. De dienstleider is Tom van der Plas en de muziek wordt verzorgd door Romans Twelve. Iedereen is van harte welkom. Vanaf 16.30 uur staan de koffie en fris klaar en om 17.00 uur start de dienst in de Immanuëlkerk (Kerkstraat, Rijnsburg).