Wandeling langs vrijwilligers organisaties

Welzijnskwartier n Bent u op zoek naar een leuke en zinvolle vrijetijdsbesteding? Wilt u zich oriƫnteren op wat er mogelijk is op het gebied van vrijwilligerswerk in Valkenburg?

Wandel dan gezellig met ons mee langs een aantal vrijwilligersorganisaties. De wandeling wordt georganiseerd door Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt in samenwerking met de Vereniging Oud Valkenburg.

Tijdens de wandeling lopen we o.a. even binnen bij Herberg Welgelegen, Speeltuin Valkenburgt, de Steenrots, Museum de Toren en de Trom, de muzikale thuishaven van Valkenburgs Harmonie. Een enthousiaste gids vertelt u onderweg ook mooie verhalen over de historie van Valkenburg.

Het startpunt van de wandeling is het Dorpshuis, Kerkweg 3 in Valkenburg. Om 14.00 uur wordt u welkom geheten met een kopje koffie of thee.

Omstreeks 17.00 uur komen we weer terug bij het Dorpshuis. Hier kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, napraten en ook nog kennismaken met enkele andere vrijwilligersorganisaties.

Aanmelden

Lijkt het u leuk om mee te wandelen? Meldt u dan aan bij het Vrijwilligers Informatiepunt. Dat kan telefonisch op 071- 4033323 en via email op: vip@welzijnskwartier.nl Meedoen is gratis! Er kunnen maximaal 15 mensen meewandelen. De wandeling gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.