Grote trainersshow bij RTV Katwijk Sport

Voetbal n Met drie clubs in de Tweede Divisie mag de gemeente Katwijk zich de hoofdstad van het amateurvoetbal noemen.

Inmiddels is de competitie drie speelronden onderweg. Hoogste tijd om de balans op te maken en in gesprek te gaan met de hoofdrolspelers. Komende vrijdagavond vanaf 19:00 uur is het sponsorhome van Rijnsburgse Boys het decor van 'de grote trainersshow' van RTV Katwijk Sport.

Wie nu al wil weten hoe de bal gaat rollen stemt morgenavond vrijdag 13 september af op FM106.8, de Facebook pagina van RTV Katwijk of de livestream via de webradio. In het fraaie sponsorhome van Rijnsburgse Boys reizen acht hoofdtrainers door de wondere wereld van de Tweede Divisie. Wie wil meereizen zet de radio aan of komt zelf sfeer proeven op sportpark Middelmors.

Aan tafel schuiven aan om: 19:00-20:00 uur Jeroen Rijsdijk (Jong Sparta), Edwin Grünholz (Quick Boys), Niek Oosterlee (GVVV) en John de Wolf (Spakenburg).

Om 20:00-21:00 uur Jan Zoutman (Katwijk), Henk Wisman (Rijnsburgse Boys), Ted Verdonkschot (IJsselmeervogels) en Dogan Corneille (Exc. Maassluis). In de wekelijkse tv-show van RTV Katwijk Sport zal maandagavond (21:30 uur) een samenvatting van deze radioshow worden uitgezonden.