Dorcas Kringloopwinkel KRV viert a.s. zaterdag haar eenjarig bestaan. | Foto: pr.
Dorcas Kringloopwinkel KRV viert a.s. zaterdag haar eenjarig bestaan. | Foto: pr. Foto: pr

Dorcas Kringloopwinkel KRV bestaat 1 jaar

n Het Warenhuis onder de kringloopwinkels

Bijzonder n Een nette en ruime winkel. De Dorcas Kringloopwinkel KRV is inmiddels alweer een jaar open.

Tot nu toe zijn alle verwachtingen overtroffen. Mariƫlla Zandbergen: 'Elke dag dat we open zijn komen er gemiddeld 175 betalende klanten bij ons winkelen.' Er wordt van alles verkocht in de ruim opgezette winkel met een vloeroppervlak van ca 1400 m2. Van kleding tot boeken, van meubels tot huishoudelijke apparatuur, van speelgoed tot diverse elektra, vrijwel alles is te koop.

Koffiecorner

In de winkel is er ook een gezellige koffiecorner waar u een gratis kopje koffie of thee kunt drinken met een heerlijk koekje er bij. Steeds meer mensen weten deze koffiecorner inmiddels te vinden en is daarmee steeds meer een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud geworden.

Kwaliteit

Mariella: 'Wat onze winkel onderscheid van de doorsnee kringloopwinkel is de kwaliteit van onze spullen. Doordat we kritisch zijn bij de inname van goederen, alles wordt immers goed bekeken en schoongemaakt voordat het de winkel in gaat. Er staat niets in de winkel waar we niet trots op zijn. Juist doordat onze focus zo op de kwaliteit ligt, en dit tegen zeer schappelijke prijzen, komen onze klanten altijd weer terug en nemen ze vaak vrienden of bekenden mee.

Wat is Dorcas?

Dorcas is een christelijke hulp organisatie welke zich inzet voor de minder bedeelden in Afrika en Oost Europa. De opbrengst van onze winkel gaat naar het Dorcas Project in Kenia. Dorcas voorziet daar in de eerste levensbehoefte door middel van het steunen van een waterproject in Kenia waar 7 publieke watervoorzieningen 24 uur per dag duurzaam en betaalbaar toegang tot water bieden aan circa 110.000 mensen.

Iedereen is zaterdag 14 september van 10.00 tot 16.00 uur welkom in de winkel.
'Wij vieren dan ons 1 jarig bestaan en hopen dat u ook gezellig bij ons langs komt voor een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers en om u te laten verassen door het mooie aanbod van spullen in onze prachtige winkel. Hopelijk tot zaterdag.'

Dorcaswinkel KRV is gevestigd aan de Sandtlaan 36 Hal C10 in Katwijk. De openingstijden zijn: Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.