Bingo

Buurtvereniging n Irissenstraat organiseert op dinsdag 10 september een bingoavond in Go*Go Rijnsburg. Iedereen is van harte welkom, ook als u geen lid ben van de buurtvereniging. Aanvang bingo is om 20.00 uur, de zaal gaat voor deze gelegenheid al om 19.30 uur open.


Werkzaamheden en afsluiting A44

Verkeer n In verband met de groot onderhoud door Rijkswaterstaat is de snelweg A44 tussen Leiden en Noordwijkerhout, in de richting Amsterdam twee nachten volledig afgesloten voor verkeer. De rijksweg is zowel op vrijdag 6 september als op zaterdag 7 september van 21.00 uur tot en met de volgende ochtend 09.00 uur afgesloten.

Op de avond en nacht van vrijdag op zaterdag is de rijbaan tussen Noordwijk en Noordwijkerhout en de bijbehorende op- en afritten afgesloten.

Op de avond en nacht van zaterdag is de rijbaan tussen Leiden en Noordwijk en de op- en afritten afgesloten.

Kijk voor meer informatie over werkzaamheden, planning en bereikbaarheid op www.rijkswaterstaat.nl/wegen/projectenoverzicht.


Zakken vol hennepafval gedumpt

Bericht n van politie. Bij het Valkenburgse meer is dinsdagmorgen jl. een flinke hoeveelheid hennepafval aangetroffen. Dat meldt de politie Katwijk op Twitter.

Het afval zit verpakt in diverse vuilniszakken en is gedumpt op een parkeerterreintje langs het recreatiegebied. De politie vraagt om meer informatie. 'Weet jij van hennepteelt? Neem contact op met de politie: 0900-8844. Dit kan ook anoniem 0800-7000.'