9 jaar Soldaat van Oranje – De Musical

Maak kans op 9 kaarten voor jubileumvoorstelling

Op 30 oktober is het precies negen jaar geleden dat Soldaat van Oranje – De Musical in première ging. Ter gelegenheid hiervan en het feit dat Nederland vanaf vandaag in Zeeland het begin van 75 jaar vrijheid viert, wordt het publiek gevraagd een video van negen seconden te maken waarin zij vertellen of uitbeelden wat vrijheid voor hen betekent. Degenen die meedoen maken kans op negen kaarten voor de jubileumvoorstelling.

"We willen op een bijzondere manier stilstaan bij het feit dat Nederland 75 jaar vrijheid viert", laat producent Fred Boot weten. "En dat Soldaat van Oranje – De Musical al negen jaar de herinnering levend houdt en de geschiedenis doorvertelt is voor ons ook een moment daar juist nu bij stil te staan. Daarom leek het ons mooi om het publiek in negen seconden te laten vertellen wat vrijheid voor hen betekent. Negen seconden lijkt heel kort voor dit belangrijke thema, maar het dwingt je ook na te denken om in een korte, krachtige formulering uit te drukken waarom vrijheid niet vanzelfsprekend is."

Iedereen die in 9 seconden vertelt of uitbeeldt wat vrijheid voor haar of hem betekent, dit deelt op soldaatvanoranje.nl/9jaar en zijn of haar social media met #vrijheidin9seconden, kan meedoen. Deelnemers maken kans op 9 kaarten voor de jubileumvoorstelling op 30 oktober of 2 kaarten voor een voorstelling van Soldaat van Oranje - De Musical op een datum naar keuze.

Meer informatie en uploaden: soldaatvanoranje.nl/9jaar.


Nieuw seizoen COK Hallelujah

Met een fraai concert eind november in de agenda, start COK Hallelujah weer met haar repetities. Het koor dat ook elk jaar de Matthäus Passion uitvoert. Overweeg je een vrijblijvend bezoekje aan dit koor? Schroom niet, je bent van harte welkom. We starten altijd met stemvorming en uitleg hoe je stem het beste tot zijn recht komt. Onze zangcoach cq dirigent Marcel den Dulk weet als geen ander het beste in je stem naar boven te halen. En dan lekker aan de slag met de muziek. Dus houd je van zingen? Kom dan gerust langs. Aanvang is om 20.00 uur in het Anker, Voorstraat te Katwijk. Kijk voor alle informatie op de website cokhallelujah.nl.


Castellumpop op het plein

Het programma van Castellumpop 2019 leest u elders in deze krant op pagina 17.