Pubquiz

Aanmelden n Is jouw team het slimste van Rijnsburg? Om daar achter te komen doe je mee aan de enige echte Rijnsburgse Pubquiz op zaterdag 7 september om 20.00 uur in De Voorhof in Rijnsburg.

Stel een mooi team van minimaal 4 en maximaal 6 personen samen en ga de strijd aan met de andere teams. Tijdens de avond komen uitdagende vragen in verschillende categorieën aan bod. Er zijn vragen in de categorieën muziek, geschiedenis, topografie, actualiteit, sport, film, eten en drinken en de bijbel.

Het belooft een gezellige avond te worden. Voor de winnende teams zijn er leuke prijzen. Toegang en deelname is 2 euro per persoon, contant te betalen bij binnenkomst. Drankjes zijn op eigen kosten. Aanmelden met je team (4 tot maximaal 6 personen) kan het beste vooraf per mail:
wpdemooij@gmail.com

Voor teams die zich vooraf opgeven, reserveren we een tafel. Aanmelden ter plekke kan ook vanaf 20.00 uur, maar vol=vol. De quiz zelf start om 20.30 uur. Je bent tot 23.00 uur onder de pannen.


Contactmiddag PCOB

Uitnodiging n Het bestuur van de PCOB afdeling Rijnsburg-Valkenburg nodigt haar leden uit voor de eerste contactmiddag na de zomer. Deze wordt gehouden op woensdagmiddag 4 september in de Voorhof, aanvang 14.30 uur. Dit wordt een leuke middag met optreden van de bonte middagrevue.

Deze revue wordt gespeeld door 9 inwoners uit Valkenburg. Nieuwsgierig? Iedereen is van harte welkom om het nieuwe seizoen van de PCOB bij te wonen.


Tips?

Nieuwtje n Heeft u iets leuks voor De Rijnsburger? Laat het ons weten via redactie@derijnsburger.nl of tel. 071 40 22 901.