Vakantietijd

Insturen n De zomervakantie loopt alweer bijna ten einde. Maandag 2 september starten de basisscholen weer. De redactie van De Rijnsburger is benieuwd hoe en waar de lezers van deze krant hun vakantie hebben doorgebracht. Of dit nu een paar weken of een paar dagen is geweest. Of een leuke dag uit in eigen land…. Deze week een bijzonder reisverhaal over Noord-Korea op pagina 3. Bent u weer thuis en wilt u ook iets over uw vakantie-reis vertellen? Dan kunt u contact met ons opnemen Of stuur dan een leuke foto met een kort verslag naar redactie@derijnsburger.nl.


Kinderworkshop

Ballon n Het Dorpshuis Rijnsburg komt na de vakantie terug met een hele leuke kinderworkshop ballonvouwen. Woensdag 4 september van 15:00 tot 16:30 uur komt een ballonnenclown ballondieren vouwen. Natuurlijk helpen de vrijwilligers van het Dorpshuis mee met het vouwen van deze leuke dieren. Zij zijn al druk aan het oefenen. Kosten van deze workshop €2,-. Wil je als ouder ook mee doen, dan kan dit natuurlijk ook.


Reünie Flora Band

Voor n Oud-leden. Op zaterdag 12 oktober wordt er een reünie georganiseerd, door en voor oud-leden van de Flora Band. De reünie vindt plaats in het eigen gebouw, 'de Kazerne' en duurt van 17.00 uur tot maximaal 00.00 uur. Tijdens deze avond zal er terug gekeken worden naar vroeger tijden, met behulp van filmmateriaal en foto's. Ook zullen er verschillende sprekers worden uitgenodigd. Voor de reünie wordt geen entree geheven, maar de drankjes en het eten zijn voor eigen rekening. De commissie hoopt deze avond zoveel mogelijk mensen te ontmoeten. Vertel dit bericht dus voort en zorg dat al de oude vrienden van toen erbij zijn! Opgeven is wenselijk via florabandreunie2019@gmail.com.