Jubilate start weer met de repetities en zoekt nog nieuwe leden. | Foto: pr
Jubilate start weer met de repetities en zoekt nog nieuwe leden. | Foto: pr Foto: pr

Nieuwe start Jubilate

Zingen n Na een aantal mooie, zomerse vakantie weken, gaat het Christelijk Katwijks Mannenkoor Jubilate met vol enthousiasme weer van start.

Belangstellenden kunnen met het koor kennis maken op de openbare repetitie in de Vredeskerk op maandag 26 augustus, Baljuwplein 1. Verder zijn de leden te vinden in een kraam op de toeristenmarkt van dinsdag 27 augustus.

Het Katwijks Christelijk Mannenkoor Jubilate timmert al 65 jaar muzikaal aan de weg en telt momenteel zo'n 180 actieve leden. Het zingt uit een breed repertoire. De liederen variëren van het christelijk lied tot opera, operette en musical. Ook is er aandacht voor het moderne genre. Alles in een vierstemmige bezetting. Jubilate organiseert ieder jaar een aantal concerten, soms ook in het buitenland en het verleent medewerking aan een aantal zangdiensten. Dit koor vindt naast een gezellige sfeer, ook kwaliteit heel belangrijk. Het zoekt steeds naar een nieuwe uitdaging.

Concertagenda

Al jarenlang organiseert Jubilate ieder jaar een groot kerstconcert en een voorjaarsconcert. Daarvoor is altijd heel veel belangstelling. Ook voor het komende zangjaar staan deze concerten gepland. Verder hoopt het koor in het voorjaar van 2020 een concertreis te maken naar Duitsland met optredens in het bekende Bayreuth. Het verleent ook medewerking aan een aantal zangdiensten.

Nieuwe leden

Jubilate is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste zangers tussen 18 en 88. Iedereen die het leuk vindt om te zingen wordt daarom van harte uitgenodigd! Om de drempel zo laag mogelijk te houden organiseert het koor een openbare repetitie op maandag 26 augustus in de Vredeskerk, Baljuwplein 1 in Katwijk aan Zee. De bijeenkomst start om 20.00 uur. Verder kunt u de leden van het koor vinden op de toeristenmarkt van dinsdag 27 augustus. Op het Andreasplein zal een groot aantal vrijwilligersorganisaties zich presenteren. Ook Jubilate!

Open huis

Omdat de septembermaand uitermate geschikt is om als nieuw lid met Jubilate kennis te maken is er Open Huis op de maandagen 2, 9, 16 en 23 september. U kunt vanaf 19.30 uur vrijblijvend kennis maken. Al uw vragen over het reilen en zeilen binnen het koor kunnen dan worden beantwoord.

De repetities vinden plaats in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk onder de bezielende leiding van dirigent Aldert Fuldner.

Nog veel meer informatie over het koor is te vinden op www.jubilate.nl of mail naar info@jubilate.nl.


n Unieke telefoonreparatie service van start

Advertorial n Richard Helsdingen heeft al ruim 5 jaar ervaring in het repareren van mobiele telefoons. Hij repareert hoofdzakelijk toestellen van Apple en Samsung.

Maar daarnaast ook andere merken, zoals Huawei, op aanvraag. De meest voorkomende reparaties zijn gebroken schermen en het vervangen van batterijen. Na ongeveer 2 jaar begint een telefoon batterij sneller leeg te lopen en met het vervangen van de batterij werkt deze meestal weer als nieuw. Ook storingen, laadproblemen, camera vervangen, enz. zijn geen probleem.

Sinds april van dit jaar is Richard samen met zijn vader Alex en zusje Dayelle van start gegaan in een bedrijfspand aan Remiseplein 59 in Rijnsburg. Hier pakken zij bestellingen in voor de webwinkels welke zij samen runnen en kunnen klanten producten bekijken en kopen in de showroom.

Vanaf nu zal Richard ook dagelijks aanwezig zijn om telefoons te repareren met zijn bedrijf Mobiele Reparateur. Klanten kunnen een defecte telefoon zelf komen brengen ter reparatie, maar daarnaast heeft hij een unieke Haal- en Brengservice. Met z'n bestelbusje haalt Richard uw telefoon op brengt deze na reparatie weer terug. Zo hoeft u de deur niet uit en dat scheelt tijd. Ideaal voor mensen die overdag moeten werken. Halen en brengen kan namelijk thuis of op uw werkadres en er worden geen extra kosten gerekend als u in Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg, Noordwijk of Oegstgeest woont of werkt.

U kunt naast reparaties ook terecht voor telefoon, tablet en computer accessoires in de webwinkel van Mobiele Reparateur. Zo kunt u eenvoudig vanuit huis artikelen zoals een kabel, hoesje, usb stick, pak printpapier enz. bestellen. In de meeste gevallen bezorgd Richard deze artikelen dezelfde dag nog bij u thuis. Zelf ophalen mag natuurlijk ook…

In de nabije toekomst voegt hij nog Refurbished telefoons, Abonnementen en Telefoon/Tablet Cursussen toe aan het assortiment. Kortom; voor al uw telefoon problemen, vragen, enz. kunt u bij Mobiele Reparateur in Rijnsburg terecht!

Voor meer informatie kunt u kijken op de Website: www.mobielereparateur.nl

Mobiele Reparateur, Remiseplein 59, 2231 MW Rijnsburg (achter de Hoogvliet)

Richard in zijn bestelbus voor het pand aan Remiseplein 59 in Rijnsburg. | Foto: pr.