Veel kinderen gingen met Buurman & Buurman op de foto. | Foto: pr.
Veel kinderen gingen met Buurman & Buurman op de foto. | Foto: pr. Foto: pr

Lionsclub over show Flower Parade

n 'Met elkaar een super prestatie geleverd '

Samen n Het waren bijzondere dagen, vorige week vrijdag en zaterdag.

De Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg verzorgt al jaren op vrijdagavond het podium, het led-scherm en de catering voor de Flower Parade. Dit jaar moest er een tandje bij aangezien er nu ook op zaterdag nog eens duizenden bezoekers verwelkomd mochten worden.

Om 1.00 uur, heel vroeg in de ochtend, was er nog 'crisisberaad' in de kantine van de Flora waarin taken werden verdeeld, mocht het corso worden afgelast vanwege de sterke wind.

Volgens de logistieke leiders van de club, Cees de Mooij en Willem Leeuwenburg, verliep het echter prima: "Wij willen iedereen die meegeholpen heeft om ons Corsogebeuren te laten slagen hartelijk danken. We hebben met z'n allen echt een super prestatie geleverd, inclusief onze echtgenotes en kinderen die hebben meegeholpen."

Goede doelen

De opbrengsten van de werkzaamheden en de 'Altijd prijs loterij' van de club gaan naar een vijftal goede doelen, te weten: De Voedselbank Katwijk-Rijnsburg, World Servants, EHBO, Stichting Herberg Welgelegen in Valkenburg en woonvoorziening "De Haven" in Warmond.

De hoofdprijs van de loterij was een geheel verzorgd VIP arrangement voor 2 personen voor de champions leage wedstijd Ajax – POAK deze week. De gelukkige winnares was er erg blij mee omdat haar man overtuigd Ajax fan is.

Ook de kinderen hebben genoten, onder andere vanwege de aanwezigheid van Buurman en Buurman, en de mogelijkheid om zich te laten schminken. Ondanks de weersomstandigheden werd de Flower Parade op deze manier voor velen toch een feest.


Bloemencorso Bridgedrive

Uitslag n In samenwerking met de Oranje Vereniging Rijnsburg organiseerde Bridgeclub Rijnsburg weer haar jaarlijkse Bloemencorsodrive.

In de Voorhof waren er vrijdagavond jl. 46 paren aanwezig om 24 interessante spellen te spelen en om te proberen een zo'n goed mogelijke score te behalen. De leiding van deze avond was in handen van Cees Varkenvisser.

De paren waren verdeeld in 3 lijnen: A, B en C.

Aan het eind van de avond, na het spelen van het laatste spel, was de uitslag snel bekend. Voor de beste twee in elke lijn was er een prijs.

In de A-lijn was de eerste plaats voor Rina en Enno Bijleveld. De tweede voor Hans en Janneke Tanke.

In de B-lijn was de eerste plaats voor Cor en Ellen Spaargaren. De tweede voor Arie en Wil van der Plas.

In de C-lijn was de eerste plaats voor Cock de Haas & Nel Parlevliet. De tweede voor Raymond Bratt & Gerda van Wincoop.

Ook voor de paren die het dichtst bij de 50% hebben gescoord, was er een attentie. Dit waren Jan en Elly Noppe, Irene Coopmans en Adrie Plugge, Daan en Elly van der Mey. Alle paren gingen met een bos bloemen naar huis.

Op dinsdag 3 september 2019 begint het nieuwe seizoen van Bridgeclub Rijnsburg. Vindt u het leuk om bij ons te komen spelen, u bent van harte welkom. Meer informatie: www.nbbclubsites.nl/club 9014 of bel/mail 071 402 23 46 – rinabijleveld@gmail.com. | Foto: pr.

Afbeelding