Collectanten gezocht voor KWF

Samen n EĆ©n op de drie mensen krijgt ooit kanker. Bijna iedereen krijgt er dus zelf of in zijn directe omgeving mee te maken. Om geld in te zamelen voor kankeronderzoek organiseert KWF Kankerbestrijding daarom elk jaar de collecteweek.

In de week van 2 tot 7 september zetten ruim 80.000 vrijwilligers zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Want onderzoek helpt. Elke euro die de collectanten ophalen, draagt bij aan onze missie: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiƫnten.

De collecteweek is een enorme operatie die van levensbelang is. Helaas worden op dit moment nog niet alle 6,3 miljoen Nederlandse huishoudens bereikt. Daarom zijn ook dit jaar weer nieuwe collectanten nodig. Met slechts een paar uur per jaar draag je als collectant bij aan een wereld met minder kanker.

In Rijnsburg hebben we waarschijnlijk ook nog een aantal collectanten nodig omdat er veel met vakantie zijn, dus bel Theo Westra 071 40 214 95 ,of geef je nu op als KWF-collectant en ga naar kwf.nl/collecte.

Heeft u zich al aangemeld als collectant dan hoeft u niet te reageren, u wordt automatisch benaderd.