V.l.n.r.: Robert-Jan Heemskerk, Jan Volbeda, Petra Westra, Martin van de Gugten, Hink Derks en Anton Slof. | Foto: pr.
V.l.n.r.: Robert-Jan Heemskerk, Jan Volbeda, Petra Westra, Martin van de Gugten, Hink Derks en Anton Slof. | Foto: pr. Foto: pr

Finale Oranje Biljart Toernooi

36 n In de feestweek werden woensdagavond onder grote belangstelling de finales gespeeld van het 36ste Oranje Biljart Toernooi.

In de afgelopen 5 weken waren eerst de voorrondes gespeeld met een totaal van 26 deelnemers. Voorafgaande aan de finale werden maandag- en dinsdagavond de halve finales gespeeld in de diverse klasse. Dit resulteerde dat geplaatst werden voor de finale in de categorie: Libre C1, Anton Slof (220 Caramboles), Cees Kreukniet (110 Caramboles), Libre C2 Hink Dirks (44) en Kees van de Hoornaar (47); Libre C3 Martin van de Gugten (43) en Jan Mooten (45) en voor 3 Banden Daan de Best (18) en Jan Volbeda (15). Uiteindelijk kwamen daar, na zeer boeiende wedstrijden de volgende kampioenen uit: Anton Slof, Hink Derks, Martin van de Gugten & Jan Volbeda. De voorzitter van de Oranje Vereniging Rijnsburg, Robert-Jan Heemskerk was uitgenodigd om samen met Petra Westra de bijbehorende bekers en prijzen aan de winnaars te overhandigen. Dit deden zij met veel enthousiasme. De voorzitter van de biljartvereniging "de Bogaert", Aad vom Hofe sprak speciale dank uit aan de organisatie commissie. Deze commissie onder leiding van Jan Mooten had weer uitstekend werk verricht. Alles was tot in de puntjes geregeld en de resultaten van de wedstrijden werden dezelfde dag al kenbaar gemaakt via "BiljartPoint.nl" . Vom Hofe bedankt tot slot alle deelnemers voor hun sportiviteit, gezelligheid aan dit bijzondere toernooi en hoopte een ieder zeker weer volgend jaar terug te zien.