Astrid Lankhuizen en Ronals Baak. | Foto: TvD
Astrid Lankhuizen en Ronals Baak. | Foto: TvD Foto: TvD

Live registratie van opening en stoet

Verhagen Media en RTV Katwijk samen in Flower Parade

Samenwerking n Verhagen Media en RTV Katwijk profileren zich gezamenlijk tijdens de Flower Parade 2019. Dus niet alleen veelvuldig via de kranten, websites, radio en televisie, maar ook in de kleurrijke stoet, als zesde. Toyota Louwman Noordwijk, stelt voor deze gelegenheid een zwart glanzende Toyota Corolla Station beschikbaar.

Hoe de personenauto eruit komt te zien is nog een verrassing. Arrangeur Christa Snoek heeft daar haar ideeën over, samen met hoofdarrangeur Astrid Lankhuizen (op foto rechts). Zij bekijken welke kleuren en bloemen het beste bij de Toyota Corolla en in de stoet passen. Met kleuren als rood, oranje en blauw in de logo's moet er met de bloemen iets moois ontstaan.

De samenwerking tussen RTV Katwijk en Verhagen Media, waarin onderwerpen en programma's worden uitgewisseld en aangevuld, wordt hiermee bloemrijk omlijst.

Ronald Baak, salesmanager van Louwman (foto links), vindt het fijn een bijdrage te leveren. 'Naast deze Corolla rijden wij nog mee met een Camry en wie de mooiste foto maakt, mag een weekend gratis rijden.'

Uitzending

Uitgeverij Verhagen brengt deze week een speciale Flower Parade Krant uit en RTV Katwijk verslaat het corso live op televisie.

Dat begint al met de officiële opening van de Flower Parade door Piet Paulusma vrijdagmiddag om 15.00 uur. Deze is online te volgen via allesoverkatwijk.nl en RTV Katwijk.

De Flower Parade is een belangrijk evenement in de streek, dat alle aandacht verdient. Dus is de stoet ook zaterdagmiddag live te volgen vanaf ongeveer 15.00 uur. De dagen daarna is er uiteraard een registratie te zien om 12.00, 18.00 en 21.00 uur. Natuurlijk wordt er volgende week ook uitgebreid verslag gedaan in de Katwijk Speciaal, de Rijnsburger en De Katwijksche Post.

Opening

Bij RTV Katwijk wordt er hard gewerkt om de nieuwe studioruimte aan de Ambachtsweg in te richten, zodat er binnenkort volop kan worden gedraaid. De eerste radio-uitzendingen vinden er al plaats en binnenkort komt daar televisie bij.

Eind september is de officiële opening en open huis, dan kunnen alle geïnteresseerden een kijkje komen nemen. De datum wordt nog officieel bekend gemaakt. | Foto: pr.