De Lofstem zoekt projectleden

Zingen n Op vrijdag 22 november zal het Najaarsconcert van de gemengde zangvereniging De Lofstem plaatsvinden in de Immanuëlkerk te Rijnsburg.

Het concert zal een mooie mix zijn van klassiek werk en populaire songs door de jaren heen. Er zullen delen uit "Die Schöpfung van Joseph Haydn worden uitgevoerd en na het klassieke gedeelte staan populaire songs zoals "Heal the World"van Michael Jackson, en een rondreis langs wereldsteden zoals "New York" op het programma. Het koor heeft goede ervaringen opgedaan bij vorige concerten door toevoeging van projectleden. Nu is de vraag of er zangers en zangeressen zijn die aan dit muzikale feest willen deelnemen. Er is behoefte aan bassen, alten en tenoren, koorervaring is wel gewenst. Deelneming is voor 3 maanden en de kosten bedragen € 25,- inclusief de muziek.

Aanmelden voor dit project kan tot en met 28 augustus bij Wil Maat wj.maat@kpnmail.nl en telefonisch 06- 10691281, ook op de eerste repetitieavond op 28 augustus. De repetities worden gehouden in de Immanuëlkerk aan de Kerkstraat in Rijnsburg elke woensdagavond aanvang 20.00 uur.