Afbeelding
Foto:

Gesprek over de hemel

Vrijdagavond n 6 september beleggen Boekhandel Het Baken Katwijk en Uitgeverij KokBoekencentrum een avond met Henk Binnendijk. Hij zal spreken over de hemel.

Tijdens de bijeenkomst komen allerlei vragen over de hemel aan bod. Wie kan hier beter over vertellen dan de auteur van het boek Hoe ziet de hemel eruit? Tijdens deze avond ontvangt Henk Binnendijk het eerste exemplaar van zijn nieuwe boek en kan het publiek met hem in gesprek gaan.
Toen Henk Binnendijk een interview had voor GrootNieuwsRadio met Jorieke, vroeg zij hem iets over de hemel. Toen zei zij heel abrupt: Hoe ziet de hemel eruit? Henk antwoordde net zo snel: 'Dat weet ik niet.' En hij zweeg. Maar Jorieke hield de microfoon bij zijn mond en zei ook niets. Hij moest wel verder gaan. Toen ging Henk praten en achteraf bleek dat hij een half uur over de hemel had gesproken. Dat maakte iets in hem wakker. Later kwamen er nog een paar dingen bij waardoor hij dacht: Ik denk dat het de bedoeling is van de Here God dat ik over de hemel ga schrijven.' En zo geschiedde… vrijdag 6 september vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Plaats: Tripodia, Hoornesplein 155. Alle belangstellenden zijn welkom. Toegang gratis. Graag aanmelden via promotie@kokboekencentrum.nl of via de Facebookpagina van Boekhandel Het Baken Katwijk. Onder de aanmelders wordt een boekenpakket van Henk Binnendijk verloot. | Foto: pr.