Openluchtdienst

Kerk n Na afloop van de Rijnsburgse feestweek wordt er zondag 11 augustus weer een openluchtdienst gehouden. Pastor Miep van der Woude zal de liturgie en de verkondiging verzorgen over het thema 'Laat je omscholen'. De speciaal voor deze dienst samengestelde band onder leiding van Erik de Mooij zal de dienst muzikaal begeleiden. Kom op zondag 11 augustus naar het Burgemeester Koomansplein. De dienst begint om 19.00 uur, maar ruim voor die tijd beginnen we al met zingen.


Fietstocht

PCOB n Woensdagmiddag 14 augustus organiseert PCOB afdeling Rijnsburg-Valkenburg de jaarlijkse fietstocht. Ook mensen in een scootmobiel kunnen meerijden. Het vertrek is om 13.00 uur vanaf het Burg. Koomansplein. Bij veel regen gaat de tocht niet door.


Open kerk

Uitnodiging n Zaterdag 10 augustus is de Eben Haëzer Kerk aan de Oegstgeesterweg 73 te Rijnsburg open. Loop voor of na het corso even binnen voor een gratis bakkie koffie, thee of limonade met wat lekkers. Er is een informatief programma over de bijbelcursus die in het najaar wordt gegeven en voor de kinderen is er een leuk springkussen. Iedereen is welkom van 11.30 tot 14.30 uur.


Vakantietijd

Insturen n Het is zomer en voor velen breekt binnenkort de vakantie tijd aan. De redactie van De Rijnsburger is benieuwd hoe en waar de lezers van deze krant hun vakantie hebben doorgebracht. Of dit nu een paar weken of een paar dagen is geweest. Of een leuke dag uit in eigen land…. Bent u weer thuis en wilt u dit delen? Stuur dan een leuke foto met een kort verslag naar redactie@derijnsburger.nl.