Burendag 2019

Samen n Dit jaar wordt Burendag voor de 14de keer gehouden en valt dit jaar in het laatste weekend van september.

Je kunt de dag vieren op vrijdag, zaterdag of zondag. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets leuks doen voor elkaar en de buurt.

Activiteiten voor een burendag kunnen worden aangemeld op www.burendag.nl , meld je jouw activiteit voor 1 september aan dan ontvang je een Burendag feestpakket. Ook kan er een financiële bijdrage voor de activiteit worden aangevraagd bij het Oranje Fonds.

Dit fonds ondersteunt de Burendag, daarom is het mogelijk als buurt een aanvraag tot € 400,= in te dienen om jullie Burendagplan te kunnen uitvoeren.

Het thema van Burendag is 'koppen bij elkaar', dus: koppen bij elkaar en verzin samen een goed idee voor Burendag.

Welzijnskwartier begeleidt en ondersteunt u graag bij initiatieven van buurtbewoners voor een Burendag in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Het doel van "Burendag" is om contacten tussen bewoners te bevorderen en de leefbaarheid in de buurt te vergroten.

Ook dit jaar wil het Welzijnskwartier samen met buurtbewoners dit evenement in verschillende wijken realiseren. Dus wilt u een Burendag organiseren in uw wijk en zoekt u daarbij hulp, laat het ons weten door een mailtje te sturen naar wijkwerk@welzijnskwartier.nl. Wij helpen u graag bij de organisatie hiervan.