Afbeelding
Foto: W. de Beer

Vertrek Kamp Oekraïne

Aanstaande n maandagmorgen 5 augustus om 3.30 uur, vertrekt een groep van 16 vrijwilligers en 2 extra chauffeurs van Stichting Oekroe naar Oekraïne voor het jaarlijkse kamp.

U bent welkom om de groep uit te zwaaien.

Dit gebeurt vanuit de Koningin Wilhelminaschool. Voor het vertrek spreekt een lid van het college van b&w de vrijwilligers toe.

In Oekraïne wordt op 3 locaties zo'n 200 kansarme kinderen van 8 tot 15 jaar een fijne vakantie aangeboden waarin hun ook gewezen wordt op de Liefde van God.

U bent hartelijk welkom om de Kamp Oekraïne-gangers uit te zwaaien en een hart onder de riem te steken.

Vanaf 3.00 uur staan de koffie en thee klaar. De ervaringen in Oekraïne zijn te volgen op Facebook, tenminste wanneer er bereik is.

Dinsdag 20 augustus keert men, bij leven en welzijn, 's avonds om 19.30 uur terug op het Burg. Koomansplein in Rijnsburg.


Boeketdienst

Kerk n Op zondag 4 augustus gaan we tijdens de nieuwe themareeks in de boeketdienst op reis naar Kafarnaum.

De uitleg wordt gegeven door ds. Arenda Haasnoot. Arjen van Putten verzorgt de muzikale begeleiding en Chris van Tol is de dienstleider. Vanaf 18.30 uur staat er koffie, thee en limonade klaar en om 19.00 uur start de dienst in de Immanuëlkerk.


Hitte record                                 ook in Rijnsburg

extreem n Het weer is altijd een geschikt gespreksonderwerp.

Zeker in de vakantietijd zijn we blij als het niet regent en de zon volop schijnt.

Kunnen we lekker naar het strand of op een andere manier genieten van het mooie weer. Maar teveel is ook weer wat.

Dat hebben we vorige week een paar dagen ervaren.

De temperatuur ging richting de 40 graden. En dat vinden velen niet leuk. Dat is bijna niet om uit te houden. Op het weerstation van Rijnsburger Wim de Beer wees de temperatuur vorige week donderdag 40.2 graden aan.| Foto: W. de Beer.