Aanrijding

Schade n Een scooterrijdster is afgelopen zondagochtend geschept door een auto op de kruising van de Koestraat met de Tulpenstraat in Rijnsburg. Volgens ooggetuigen werd het meisje op de scooter, door de aanrijding, gelanceerd. De ambulancedienst en de politie kwamen ter plaatse waarna het slachtoffer door ambulancemedewerkers werd vervoerd naar het ziekenhuis. Zowel de scooter als de auto liepen schade op.


Openluchtdienst

Kerk n Na de Rijnsburgse feestweek wordt er zondag 11 augustus weer een openluchtdienst gehouden. Pastor Miep van der Woude zal de liturgie en de verkondiging verzorgen over het thema 'Laat je omscholen'. De speciaal voor deze dienst samengestelde band onder leiding van Erik de Mooij zal de dienst muzikaal begeleiden. Nieuwsgierig geworden? Kom dan op zondag 11 augustus naar het Burgemeester Koomansplein om op een unieke manier Gods boodschap te horen en Hem te eren. De dienst begint om 19.00 uur, maar ruim voor die tijd beginnen we al met zingen. Iedereen is van harte welkom.


Vakantietijd

Insturen n Het is vakantie tijd. De redactie van De Rijnsburger is benieuwd hoe en waar de lezers van deze krant hun vakantie hebben doorgebracht. Of dit nu een paar weken of een paar dagen is geweest. Of een leuke dag uit in eigen land…. Bent u weer thuis en wilt u dit delen? Stuur dan een leuke foto met een kort verslag naar redactie@derijnsburger.nl.


Tips?

Nieuwtje n Heeft u iets leuks voor De Rijnsburger? Laat het ons weten via redactie@derijnsburger.nl of tel. 071 40 22 901.