Verkoelende waterspelletjes tijdens zeer hete kampweek. | Foto: pr.
Verkoelende waterspelletjes tijdens zeer hete kampweek. | Foto: pr. Foto: pr

'Jammer dat we de laatste kampavond hebben gemist'….

Vervolg n voorpagina.

Met nog 29 graden op de thermometer stonden op het terrein van FloraHolland de ouders, verzorgers, opa's, oma's, broertjes en zusjes te wachten. Even na elf uur arriveerden de vier bussen met de kinderen uit Leusden weer in het vertrouwde Rijnsburg.

Nadat Jaap de Mooij eerst de ouders toesprak over de gang van zaken deze dag, mochten de kinderen de bus uit. Ook wethouder Corien van Starkenburg was aanwezig om eventuele vragen te beantwoordden. De vrijwilligers en de wethouder vertrekken vervolgens naar De Roskam om na te praten en om even tot rust te komen. Ook voor hen was het een heftige middag.

Vrijdag vertrok een groep van 20 man leiding naar Leusden om het kamp op te ruimen en alle spullen mee naar Rijnsburg te nemen. Iedereen is blij en dankbaar voor de goede afloop. Afgelopen zondag werd tijdens de kerkdienst in de Immanuelkerk het laatste Bijbelverhaal aan de kinderen vertelt. Een aantal kinderen baalt dat ze het beloofde 'sluipen' rond de tenten op de laatste kampavond hebben gemist…..