Boeketdienst

Kerk n Op zondag 21 juli is de zomervakantie begonnen en begint de boeketdienst om 19.00 uur. Tijdens deze dienst gaan we met elkaar op reis naar Israël en komen terecht bij het Meer van Tiberias. Het Bijbelgedeelte hierover gaan we niet alleen lezen maar zal ook tot leven komen in een bijzondere uitvoering. De uitleg wordt gegeven door dominee Meek, Erik de Mooij & band zullen de muziek begeleiden en Rosita Varkevisser is dienstleider. Vanaf 18.30 uur staat de koffie en thee klaar in de Immanuëlkerk.


Vakantietijd

Insturen n Het is zomer en voor velen breekt binnenkort de vakantie tijd aan. De redactie van De Rijnsburger is benieuwd hoe en waar de lezers van deze krant hun vakantie hebben doorgebracht. Of dit nu een paar weken of een paar dagen is geweest. Of een leuke dag uit in eigen land…. Bent u weer thuis en wilt u dit delen? Stuur dan een leuke foto met een kort verslag naar: redactie@derijnsburger.nl.


Openingstijden Bibliotheek

Zomer n Bibliotheek Valkenburg én Bibliotheek Rijnsburg hebben in de vakantieperiode, van maandag 22 juli t/m zaterdag 31 augustus, zomerse openingstijden. Dit heeft alles te maken met de aangepaste openstelling van de gemeenschapshuizen Het Dorpshuis in Valkenburg en De Burgt in Rijnsburg waarin de bibliotheek is gehuisvest. Leners kunnen in de zomerperiode in Bibliotheek Valkenburg aan de Kerkweg terecht op: maandag t/m vrijdag : 9.00 tot 17.00 uur en zaterdag: 10.00 tot 13.00 uur. In Bibliotheek Rijnsburg op: maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 19.00 uur. zaterdag: 9.00 tot 18.00 uur. Vanaf maandag 2 september gelden weer de normale openingstijden. Voor Bibliotheek Valkenburg én Bibliotheek Rijnsburg: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.