Agrarische Vereniging Katwijk promotor van hun vak. | Foto: pr.
Agrarische Vereniging Katwijk promotor van hun vak. | Foto: pr. Foto: pr

Zinvolle zaken door Stichting Ondernemersfonds Katwijk

Agrarische n Vereniging Katwijk functioneert goed dankzij het Ondernemersfonds.

Sinds de oprichting van het Ondernemersfonds in 2011 heeft een van de trekkingsgerechtigde die daaruit voorgekomen is, de Agrarische vereniging Katwijk, leuke en zinvolle dingen kunnen doen met het geld wat hen ten goede kwam vanuit het fonds.

Zij sponsort elk jaar een auto die mee rijdt in de Flower Parade en op die manier kunnen zij een steentje bijdragen aan de promotie van hun vak.

Dit jaar is de Flower Parade Show op vrijdag 9 augustus 2019 vanaf 16.00 uur te bezoeken in Bloemenveiling Royal Flora Holland.

De Flower Parade rijdt op zaterdag 10 augustus 2019 door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk.

Ook zijn zij hoofdsponsor geworden van het Kindercorso in de Rijnsburgse feestweek. Dit kwam voor de Oranjevereniging op een zeer mooi moment omdat de vorige hoofdsponsor er mee stopte. Zo kan iedereen dus ieder jaar genieten van enorm veel blije kindergezichtjes die op met bloemen versierde fietsjes door het dorp rijden. Donderdag 8 augustus 2019 bent u van harte welkom om het kindercorso langs de straten in Rijnsburg te komen bekijken.

Zeg het met bloemen

Om de twee jaar sponsort de agrarische vereniging ook het evenement "Kom in de Kas" in Rijnsburg wat iedere keer weer duizenden bezoekers trekt en zij hun bedrijfstak op een positieve manier weer aan het publiek kunnen tonen. Het Ondernemersfonds is daardoor een zeer welkome instantie voor de agrarische vereniging geworden.