Vakantietijd

Insturen n Het is zomer en voor velen breekt binnenkort de vakantie tijd aan. De redactie van De Rijnsburger is benieuwd hoe en waar de lezers van deze krant hun vakantie hebben doorgebracht. Of dit nu een paar weken of een paar dagen is geweest. Of een leuke dag uit in eigen land…. Bent u weer thuis en wilt u dit delen? Stuur dan een leuke foto met een kort verslag naar redactie@derijnsburger.nl.


Brand in busje

Pakketten n De brandweer van Rijnsburg kreeg vorige week donderdagmiddag een melding van een brandend bestelbusje. Tegenover de Action op het Rapenburg stond een busje vol met pakketjes in brand. Medewerkers van de Action hebben het brandje geblust. De brandweer heeft vervolgens een nacontrole uitgevoerd en alle pakketjes uit de bestelbus gehaald. De bestuurder kwam met de schrik vrij.


Dorpshuis zoekt vrijwilligers

Aanmelden n Het Dorpshuis Rijnsburg is onlangs 2de geworden als vereniging van het jaar. De organisatie is nog op zoek naar leuke enthousiaste mensen die twee keer in de maand op de woensdagmiddag, willen komen helpen bij de kinderactiviteiten. Na de vakantie, vanaf 4 september zijn er weer leuke kinderactiviteiten te doen in het Dorpshuis. Heb je zelf kinderen of kleinkinderen? Als vrijwilliger mogen zij gratis komen knutselen. Vrijwilliger iets voor u? Kom dan 4 september langs tussen 15:00-17:00 uur. Het Dorpshuis is gevestigd aan de Hofweide 1.


Nieuwtje?

Heeft n u iets leuks voor De Rijnsburger? Laat het ons weten via redactie@derijnsburger.nl of tel. 071 40 22 901.