Meneer van Zandwijk en mevrouw Troost Vhl Rijnsburg. | Foto: pr.
Meneer van Zandwijk en mevrouw Troost Vhl Rijnsburg. | Foto: pr. Foto: pr

100% geslaagd op Visser Rijnsburg

Vrijdagochtend n 28 juni jl. om 08.00 uur werd het even heel stil aan het Noordeinde 24 in Rijnsburg... op het Visser 't Hooft Lyceum werd de uitslag van het tweede tijdvak bepaald.

Voor vier kandidaten (Lennard Messemaker, Henri van de Marel, Celil Kordere en Tanisha Prins) was dat extra spannend: zouden zij zijn geslaagd?

Een kwartier later werd er een klein feestje gevierd – toen werd namelijk duidelijk dat alle eindexamenkandidaten van het vmbo-t waren geslaagd!
100% geslaagd dus – allereerst feest voor de kandidaten en hun familie, maar zeker ook feest voor de school. Zo'n mooie uitslag is het resultaat van een gezamenlijke inspanning en het is heel mooi als dat zo wordt beloond.

Om vier uur begon een groter feest in de aula van de school. De directeur van de school, meneer van Zandwijk, heette iedereen van harte welkom op de feestelijke diploma-uitreiking. Ouders, grootouders, broers en zussen maar ook vrienden en vriendinnen en zelfs oud-leerlingen waren naar Rijnsburg gekomen om te zien hoe er voor alle kandidaten een persoonlijk woordje werd uitgesproken door één van de docenten van de school, waarna de jongens en meisjes werden uitgenodigd om hun diploma te ondertekenen.

De middag werd afgesloten met een gezellig hapje en drankje op het plein voor de school, in een stralend zonnetje.

Een dag met een randje, voor de kandidaten én voor de school.


Op de foto meneer van Zandwijk en mevrouw Troost, respectievelijk de directeur en examensecretaris van het Visser in Rijnsburg, bezig met het ondertekenen van de diploma's en cijferlijsten